Kokken og indehaver af Over Middel og Restaurant Mamma’s, Morten Klitsgaard Knudsen, kom ind i branchen som teenagere. Morten har opbygget mange års erfaring med at tilberede ualmindelig smagfuld mad fra mange forskellige køkkener.

   

Kvalitet kommer man længst med

Hos Over Middel vil vi gerne sætte et lækkert, gennemført og kvalitetsfyldt præg på din middag derhjemme. Derfor leverer vi mad ud af huset, der med garanti vil efterlade et indtryk udover det sædvanlige – målet er altid at skabe smage og dufte, der gør jeres middag uforglemmelig.

Vi leverer mad ud af huset overalt i Øst-, Midtjylland og Trekantområdet – til selskaber fra 10 helt op til 1200 personer. I er også mere end velkomne til selv at hente maden på Grønnegade 15 i Horsens C.

 

Mad for enhver smag

Vi – Morten og Jacob – har begge over 25 års erfaring med at tilberede ualmindelig smagfuld mad fra mange forskellige køkkener. Vi tror nemlig på, at der skal være noget på menuen, der passer til alle i selskabet. Det er derfor, vi tilbyder mad for enhver smag hos Over Middel.

Sammen driver vi også den italienske Restaurant Mamma’s i vores lokaler på Grønnegade i Horsens. Kom forbi, hvis du er i nabolaget!