Flere skønne bobler

Frankrig

 

Silver Cap, blanc de blanc, Brut, Bourgogne, Frankrig  gl. 60,- fl.300,-  

Denne grande cuvée er en let tør mousserende vin fra Bourgogne. Vinen er lavet efter den traditionelle
champagne metode. En elegant cremant lavet udelukkende på druen Chardonnay. Vinen er mineralsk,
frisk og halvtør med en god frugt samt et anstrøg af restsødme.
Anbefales som aperitif samt til lette skaldyr retter

 

   

 

   
Crémant d’Alsace Rosé, Brut, Cave Vinicole Hunawihr, Alsace, Frankrig    fl. 350,-  

Landsbyen Hunawihr blev for første gang nævnt i 1123 i et dokument af pave Calixte. Vinen fremstilles af Pinot Blanc-druen, der giver den fine finesse og Riesling-druen, der gør den frisk og frugtagtig. Derudover indgår en lille smule af druerne Pinot Noir og Auxerrois. Den fremstilles efter metoden “Méthode Traditionelle”. Lagringen varer mindst 18 måneder, ofte helt op til 2 år på rustfri ståltanke. Bouquet og smag er fyldig, perlende og elegant.
Et flot alternativ i stedet for champagne
Anbefalet som aperitif samt til lette retter

   

 

   

Italien

 

Verdi Spumante, Peach Sparkletini, Canelli, Italien   gl.50 fl. 250,-  

Denne søde mousserende Verdi er lavet på sød hvidvin og tilsmagt med ferskenlikør. En frisk og frugtig mousserende vin, der kan drikkes til alle lejligheder.
Anbefales som aperitif, desserter med frugt eller nydes på terrassen en solrig sommerdag

 

   

 

   

Spanien

 

Cava Brut Especial, Naveran, Blanc de Blancs, Penedès, Spanien   fl. 300,-  

Vinen komponeres af de tre lokale druer Macabeu, Xarello og Parellada. Hver druesort gærer separat i rustfri ståltanke. Et par måneder efter høsten sammenstikkes vinen og gærer herefter på flaske som i Champagne. Vinen her er lageret på flaske i 24 måneder. Farven er lys gul med brillant skær. I duften fornemmes stor frugttæthed med delikate brødmindelser. Moussen er blød og meget behagelig.
Anbefales som aperitif samt til lette desserter