Hovedret

1536 - Hovedret

Alle retter serveres med dagens kartoffel samt årstidens garniture

Boeuf BBQ 
Smoked BBQ sauce • Coleslaw • Blommetomater • Håndskårne pommes frites 
250,-


Boeuf Bearnaise 
Ægte bearnaisesauce • Håndskårne pommes frites 
250,-

 

Peberboeuf 
Cognacflamberet • Madagaskar pebersauce 
250,-

 

Engelsk boeuf ala over middel 
Hvidvinsbraiseret løg og champignon  
250,-

 

Hvidløgsboeuf 
Smørstegt • Bagt hvidløg • Hvidløgssauce verte 
250,-

 

Trøffel-beouf 
Trøffelsauce • Syltet trøffel • Kejserhatte 
300,-

 


5052 - HovedretValgfrit kød til ovenstående retter
Brasiliansk oksemørbrad 200 g.

– en klassisker til dig, der elsker en rød boeuf


Australsk oksefilet 200 g. 
– til dig, der elsker saftigt kød med den rene oksesmag 


Dansk limousinefilet 200 g.
 – til dig, der elsker magert og mørt kød (Egner sig bedst til medium stegt) 


Amerikansk Rib-eye 200 g. 

- til dig, der elsker en fed ”herre-boeuf” med saft og kraft 


Grillet hakkebøf 300 g. 
– en klassiker til dig, der ikke er til ”røde bøffer” 



Fransk Poussin (Fjerkræ) 
Cognacflamberede svampe • Hønsefumet 
250,-

 

Skindstegt mørksej
Spinat • Sauce hollandaise • Syltede rødløg
250,-

 

Vegatar
Bruchetta • Æg • Grøn salat • Svampe
250,-

 

Wienerschnitzel 
Brasede kartofler • Ærter • Skysovs • ”Wienerdreng” 
man – tors 149,- fre – lør 178,- 

 

Salad by the side af årstidens grønne fristelser i skål
50,-

 

Bestem selv størrelsen på din bøf 
1 kr. pr ekstra gram