Hvem er vi

Hos Restaurant Over Middel i Horsens bestræber vi os på at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi brænder for vores arbejde og er passionerede hvad angår både madlavning og service; alle tjenere og kokke er enten faguddannede eller elever. Som forudsætning for den gode oplevelse anvender vi udelukkende friske råvarer og serverer udvalgt oksekød af allerhøjeste kvalitet fra alle verdenshjørner; Brasilien, USA, Australien og Danmark. Alt sammen for at give dig en oplevelse ”over middel”.

 

Passion i køkkenet

Vores kreative og passionerede kokke elsker arbejdet med at sammensætte retter hvor smagsnuancerne går op i en højere enhed. Vi bruger kun det bedste oksekød og steger eller griller det lige efter dit ønske. Kokkene træner ugentligt sammen i klassisk køkkenkunst og udvikling af nye retter, hvilket både er med til at udvikle vores kokkeelever, men samtidigt også sørger for at de uddannede kokke hele tiden er med forrest i feltet.

 

Helstøbte hovedretter

Vi synes det er ærgerligt, når kvalitetsbøffer serveres med valgfrit tilbehør, og bruger derfor meget tid i køkkenet på at sammensætte helstøbte hovedretter hvor de udvalgte råvarer tilberedes helt fra bunden, og hvor kød og tilbehør i fællesskab udgør en velsmagende og gennemtænkt hovedret. Derudover sammensætter vi månedens menu, hvor kokkene har mulighed for at vise mulighederne for at bruge årstidens friske råvarer og en knivspids kreativitet, til at skabe spændende og indbydende for- og hovedretter.

 

Vi glæder os til at tage imod dig!

Med venlig hilsen

Restaurant Over Middel

 

Kontakt os

Restaurant Over Middel
Ove Jensens Alle 28
8700 Horsens

Tlf.: (+45) 75 61 60 22
E-mail: restaurant@overmiddel.dk

GPS adresse: Ove Jensens Plads

 

Åbningstider

Fredag og lørdag 17 - 23

Søndag til torsdag lukket. vores kokke og tjenere er på Restaurant Mammas så besøg os der www.restaurantmammas.dk tlf. 75 671 671

Køkkenet lukker hver dag kl. 21.00

 

 

 

 

Se vores elite smiley

 

Kontaktformular