Julemad ud af huset

Hos Over Middel leverer vi julemad ud af huset, ligesom vi også leverer mad til andre højtider som nytår og mortensaften.
Vi har menuen til jer, uanset hvilken højtid det drejer sig om.

 

Julemenu af højeste kvalitet

Vores julemad ud af huset består af gode, gamle juleretter lavet på de lækreste råvarer. Ænderne, vi bruger, er af den fineste kvalitet, og vores sovs får lov til at koge i over et døgn.

Vil du sikre dig, at din sidste aften i det nuværende år skal siges farvel til med manér, har vi også en nytårsmenu. Vi laver maden af eksklusive råvarer, heriblandt en mørbrad, hvor man kan smage kvaliteten i hver en bid. Menuen smager af, at du har taget utallige kokkekurser, selvom du intet behøver vide om mad. Det klarer vi for dig.

Fælles for julemaden ud af huset og nytårsmenuen er, at de er anrettet så I som værter skal bruge tæt på ingen tid i køkkenet. Vi ved, at man helst vil være sammen med sine gæster disse aftener, og derfor har vi arbejdet hårdt på at skabe en menu til jer, der kræver utrolig få minutter i køkkenet derhjemme. Tiden skal bruges i venner og families skød.

Vi tilbereder også en lækker andesteg og risalamande til Mortensaften d. 10 november.

 

Kontakt os for forespørgsler

Vi kan ikke tilbyde at bringe jule- og nytårsmenuen, men den kan hentes ved os på Grønnegade 15 i Horsens. Du kan give os din bestilling op til en uge før middagen skal stå klar, og til nytår kan du bestille helt til d. 29 december.

Har du spørgsmål eller forespørgsler på en af vores lækre menuer, kan vi kontaktes på telefon 75 61 60 22. Vi glæder os til at gøre din aften uforglemmelig!

 

Julemenu ud af huset

Læs mere

 

Nytårsmenu ud af huset

Læs mere

 

Vegetarmenu - Nytårsaften

Læs mere

 

Mortens aften i og ud af huset

Læs mere